Конкурс "Репортер"

   Національний проєкт з медіаграмотності спільно зі Шведським посольством в Україні та Дитячим фондом ООН (ЮНІСЕФ) в Україні оголошує перший Всеукраїнський конкурс «Репортер» для учнівських журналістських робіт (Конкурс). Мета Конкурсу — сприяти розвитку медіаграмотності української молоді 9-11 класів шляхом залучення у створення якісного відео- і аудіоконтенту. Прийом робіт на Конкурс триває з 25 жовтня по 24 листопада (включно) 2021 року. Детальна інформація про умови участі в Конкурсі та його правила розміщена на сайті Національного проєкту з медіаграмотності: https://filter.mkip.gov.ua/reporter/.

Загальний опис Конкурсу

«Репортер» — національний конкурс журналістських робіт учнів і учениць 9–11 класів загальноосвітніх навчальних закладів з усієї України (Конкурс), організований Національним проєктом з медіаграмотності при Міністерстві культури та інформаційної політики України спільно зі Шведським посольством в Україні та Дитячим фондом ООН (ЮНІСЕФ) в Україні. Один учасник може подати на конкурс лише одну роботу — відеосюжет або подкаст, створений власноруч, — на одну із запропонованих тем, а саме «Екологія», «Здоров’я» або «Історії, які надихають».

   Реєстрація учасника на Конкурс відбувається у два етапи:

   1. Початковий (покаже намір взяти участь у конкурсі). Проходження короткого онлайн-тесту з медіаграмотності «Дізнайся свої шанси на перемогу». Результати тесту не враховуються під час оцінки роботи, але його проходження – обов’язкова умова участі.

   2. Фінальний. Заповнення анкети з посиланням на роботу.

   Для участі в конкурсі потрібно обов'язково пройти обидва етапи. У період прийому заявок організатор проведе серію попередніх пітчингів ідей у форматі онлайн. На них учасник може презентувати ідеї своїх робіт експертам і отримати відгуки. Участь у препітчингах не обов’язкова. Щоб взяти участь у препітчингу, обов’язкова попередня реєстрація.

   Прийом робіт триває з 25 жовтня по 24 листопада (включно) 2021 року. З усіх поданих на конкурс робіт організатори формують шорт-лист із 30 матеріалів. Матеріали шорт-листу оцінюють журі конкурсу в складі 5 незалежних експертів. Оцінювання відбувається за встановленими критеріями.

   У грудні 2021 року організатор публічно оголошує переможців Конкурсу. Переможці візьмуть участь у навчальній 3-денній поїздці в Київ, де відвідають провідні редакції України та зможуть створити спільний матеріал із професійним журналістом/журналісткою.

   Для участі у фінальних заходах, включаючи поїздку в Київ, обов’язковий дозвіл батьків, оформлений за наданою організаторами формою. У разі виникнення запитань, конкурсанти можуть звертатися до організаторів Конкурсу за електронною адресою info-filter@mkip.gov.ua з поміткою в темі листа «Репортер: є питання». Детальні умови участі, а також критерії оцінювання робіт доступні за посиланням: https://filter.mkip.gov.ua/reporter/

скачать dle 11.0фильмы бесплатно
Дата публікації: 27.10.2021

Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Контакти

Адреса: м. Херсон, вулиця Полтавська, 89
Мобільний телефон: 380968992531
e-mail:https://liceyxop@ukr.net
https://t.me/licey_naukovyy2023

Опитування

Питання: Оцініть новий сайт

Архів
Квітень 2024 (15)
Березень 2024 (22)
Лютий 2024 (20)
Січень 2024 (10)
Грудень 2023 (17)
Листопад 2023 (18)