Дотик природи 2020

«Дотик природи» - Всеукраїнський форум біологічних робіт, який проходить в Київському Національному університеті імені Тараса Шевченка. Відбувався він у два етап: І – відбірковий та ІІ - фінальний. В цьому конкурсі беруть участь найталановитіша молодь України й покращує свої здобутки у науковій сфері. У 2020 році форум проходив в онлайн форматі. Учасникам потрібно було презентувати свою роботу у відео-форматі та використати постер за бажанням учасників.

Темою моєї роботи було визначення впливу харчування на товарні показники кролів різних порід, а мета - зробити оцінку адаптивної здатності молодняку різних порід кролів на внесення в раціоні харчування харчових добавок. Вперше брала участь в цьому конкурсі в цьому році. Мені дуже сподобалось атмосфера цієї події. Завдяки таким формам учні мають змогу покращувати свої навички та вміння у певній сфері й продемонструвати їх за допомогою захисту.

Сповідаюсь тема моєї роботи була актуальною й зацікавила аудиторію. Хоча і отримала призового місця в даному конкурсі, я маю величезний досвід, який знадобиться для гарної здачі ЗНО й у майбутньому студентському житті.


Дотик природи 2020

   На жаль, через умови карантину, багато конкурсів та олімпіад було проведено дистанційно. Фінальний етап Всеукраїнського біологічного форуму учнівської та студентської молоді «Дотик природи 2020» не став виключенням.

   Умовою для участі було зняти відеоролик із захистом своєї роботи та донести її суть. Особисто для мене, це було не дуже складно, так як маю в цьому вже досвід. Можливо, через те, що я приймала участь у Всеукраїнському МАНі, мені було не страшно, а навпаки цікаво, чи зможу пройти нове випробування. В цьому році мені вдалося посісти перше місце, що дало ще більше наснаги працювати та рухатися вперед.

   Для дітей, які приймають участь в конкурсі МАН «Дотик природи» - це можливість потренуватися перед захистом своєї роботи та навчитися правильно відповідати на провокаційні питання.

   Наостанок, хотілося б подякувати Херсонському ліцею Херсонської обласної ради, нашій адміністрації та особисто Алєксєй Тетяні Олександрівні за те, що завжди підтримували та забезпечували усім необхідним задля участі в таких конкурсах.

Дотик природи 2020

Дотик природи 2020

   Я, учень 10-ХБ класу Косяков Віталій, прийняв участь у Всеукраїнському форумі «Дотик природи» і отримав lll місце в секції «Зоологія».

   В ході написання роботи була вибрана тема "Профілактика хвороб вушних раковин у кролів”. Ця тематика дуже важлива для всіх, хто займався кролівництвом. Вже до початку роботи в мене булодуже багато наробіток по цій темі, тож без зайвих вагань я приступив до її написання.

   В ході експерименту була поставлена мета: розробити найефективніші методи, які б змогли запобігти розвитку хвороби у кролів.

   В процесі захисту своєї роботи я навіть не сподівався на успіх. Все відбувається в перше. Я не тільки отримав задоволення від цієї роботи, а ще отримав призове місце. Мені здається що ніколи не можна ховати свої зусилля і знання в «чорну скриню». Треба намагатися їх реалізовувати і все вийде!

Дотик природи 2020


скачать dle 11.0фильмы бесплатно
Дата публікації: 13.12.2020

Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Контакти

Адреса: м. Херсон, вулиця Полтавська, 89
Телефон/Факс: +380 552 292 071
Мобільний телефон: 0968992531
e-mail:https://liceyxop@ukr.net
https://t.me/licey_naukovyy2023kherson

Опитування

Питання: Оцініть новий сайт

Архів
Квітень 2024 (7)
Березень 2024 (22)
Лютий 2024 (20)
Січень 2024 (10)
Грудень 2023 (17)
Листопад 2023 (18)