ІІІ етап конкурсу МАН

5-8 листопада 2020 року вперше у режимі онлайн відбувся ІІІ етап Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України. У фіналі змагалися майже 1200 учасників у 65 різних секціях, серед яких були чотири учні ліцею.

Результати такі:

два перших місця - Москаленко О. та Зарембовський Я.; одне друге місце - Васильчук П.

Міннігулову А. було запрошено на участь у міжнародних подіях.

Вітаємо з перемогою!

Постер Зарембовського Ярослава

Постер Васильчук Поліни

Постер Москаленко Ольги

Переможці поділилися враженнями від конкурсу.

Починаючи писати роботу, я навіть не здогадувалася, що зможу досягти таких результатів. Можливо, саме через те, що тема була дуже близькою для мене, вдалося дійти до третього етапу.

Нажаль, через карантин, нам довелося представляти свої роботи в режимі он-лайн, але навіть це не завадило проникнутися усією атмосферою. Під час виступів здавалося, що страх проймав кожну клітину мого організму. Побачивши своє ім’я в рядах золотих медалістів, під час прямої трансляції оголошення результатів, я вперше в своєму житті заплакала від щастя. Це надихнуло мене йти ще до більших звершень. Зраз можу сказати, що недарма було вкладено стільки зусиль та часу в цей проєкт.

Особливо я хочу подякувати наших наукових керівників та вчителів, які допомагали нам у цій клопіткій роботі та ставилися до нас з розумінням.

Москаленко Ольга, 11-ХБ клас

Для початку хочу сказати, що МАН – найкраща можливість проявити себе у сфері науки. Це найкращій шанс для самореалізації на даний момент. Так, це потребує багато нервів та часу, так, іноді цей шлях тернистий, але результат зможе вас порадувати. Ми багато витратили сил на даний проєкт. Часто нічого не виходило, часто опускались руки, але все ж таки нам вдалося подолати цю тяжку дорогу до успіху.

Було дуже багато емоцій, коли я дізналася, що посіла І місце в області, та ще більше їх було після оголошення результатів ІІІ етапу. Навіть не можу передати словами, наскільки було болісно чекати цих результатів. Постійний моніторинг сторінок, сумніви у власних силах, великий стрес – це все очікувало нас на фінішній прямій. Але в кінці всього хочу сказати, що це того варте. Бачити своє ім’я у списках переможців – велика гордість. Знати те, що твої старання не були марними – найкраща нагорода, яку ти можеш отримати.

Хочу подякувати вчителям, які були не байдужі та завжди допомагали нам у досягненні цієї мети. Можливо ця путь була тяжкою для всіх нас, але результат того вартий. Перемагає лише той, хто не боїться програти, а ми не боялись і саме тому здобули перемогу.

Васильчук Поліна, 11-ХБ клас

 

скачать dle 11.0фильмы бесплатно
Дата публікації: 10.11.2020

Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Контакти

Адреса: м. Херсон, вулиця Полтавська, 89
Телефон/Факс: +380 552 292 071
Мобільний телефон: 0968992531
e-mail:https://liceyxop@ukr.net
https://t.me/licey_naukovyy2023kherson

Опитування

Питання: Оцініть новий сайт

Архів
Квітень 2024 (7)
Березень 2024 (22)
Лютий 2024 (20)
Січень 2024 (10)
Грудень 2023 (17)
Листопад 2023 (18)